Værkstedet

Velkommen på værkstedet hos Tønning Auto.

Autoværksted Horsens, Silkeborg og omegn

Vores autoværksted servicerer alle bilmærker

Vores autoværksted i Brædstrup ved Horsens er udstyret med alt relevant værktøj og maskiner, så vi kan servicere og reparere alle bilmærker, selv de nyeste bilmodeller.

Mindst én gang årligt bliver værkstedet kvalitetskontrolleret af CAC. Dette er en uvildig kvalitetskontrol, hvor CAC bl.a. kontrollerer at kvaliteten i vores arbejde er i orden!

For at sikre at vores viden altid er opdateret er medarbejderne hos Tønning Auto ApS løbende på efteruddannelse. Vi har bl.a. været på dieseluddannelse, som Diesel Service Center. Læs mere om hvad vores automekaniker kan hjælpe dig med.

Reparation af bil i Brædstrup

Ved reparation af din bil på vores autoværksted anvender vi naturligvis resevedele af original kvalitet – i samme høje standard, som din bil er “født” med.

Kontakt dit autoværksted ved Horsens

Vi tilbyder alt fra dækskift, almindeligt service, reparation af forsikringsskader og som RudeCenter tilbyder vi også reparation af bilruder. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på telefon 75 75 16 50. Du kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

​Se et lille udpluk af billeder fra vores autoværksted her – klik på dem for at se fuld størrelse.

Vi laver forsikringsskader.

Alt i automekanik

Som kunde hos Tønning Auto får du altid den bedste service, vi kan tilbyde.

Vi klarer alt fra dækskift til air condition og den helt store reparation af din bil. Naturligvis bruger vi altid reservedele af original kvalitet, så du hurtigt og sikkert kommer kørende igen.

Er du nysgerrig efter hvad vi kan gøre for dig? Så ring i dag og få en uforpligtende snak på 75 75 16 50 og hør mere.