Klargøring til syn

Tønning Auto hjælper dig med at blive klar til syn.

Gennemgang af din bil hos Tønning Autocentral

Når du modtager indkaldelse til periodisk syn, så bestil tid hos Tønning Autocentral til en gennemgang af din bil.

Vi står gerne for din klargøring til syn. Som professionel automekaniker med mange års erfaring indenfor branchen, har vi allerede hjulpet mange tilfredse kunder i områderne nær Brædstrup, Horsens og Skanderborg med deres klargøring til bilsyn.

Ved gennemgang af din bil fastslår vi, hvor der skal laves reparationer eller forbedringer, så din bil kan gå smertefrit gennem synet. Vi giver naturligvis et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få din bil klar til synet. Skal din bil til omsyn, står vi naturligvis også til rådighed for at udbedre de fejl, der gjorde, at bilen ikke bestod det periodiske syn.

Kontakt os og book en tid

Har du yderligere spørgsmål vedrørende synsklargøring, periodisk syn og omsyn, eller kunne du tænke dig at booke en tid? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 75 16 50 eller e-mail auto@tonningauto.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Alt i automekanik

Som kunde hos Tønning Auto får du altid den bedste service, vi kan tilbyde.

Vi klarer alt fra dækskift til air condition og den helt store reparation af din bil. Naturligvis bruger vi altid reservedele af original kvalitet, så du hurtigt og sikkert kommer kørende igen.

Er du nysgerrig efter hvad vi kan gøre for dig? Så ring i dag og få en uforpligtende snak på 75 75 16 50 og hør mere.