Serviceeftersyn nær Brædstrup

Serviceeftersyn på din bil giver flere mil.

Serviceeftersyn i Brædstrup og omegn med fabriksgaranti

​Tønning Auto i Brædstrup tilbyder at udføre serviceeftersyn på din bil, hvor vi følger producentens anvisninger. Det betyder, at din fabriksgaranti opretholdes, så længe den er gældende. Vi kan i det hele taget let konkurrere på priserne med mærkeværksteder både servicemæssigt og kvalitetsmæssigt. Dertil kommer, at vi er eksperter i serviceeftersyn på mange forskellige mærker og modeller.

Spar på værkstedsregningen med et serviceeftersyn

Regelmæssige serviceeftersyn og vedligeholdelse af din bil kan spare dig for større værkstedsregninger og ubehagelige driftstop. Dertil kommer, at du sikrer du dig, at trafiksikkerheden er i orden. Alt arbejde på vores værksted udføres af erfarne og uddannede mekanikere, der ved, hvad de laver.

Alle serviceeftersyn udføres således af kompetente og veluddannede mekanikere, hvilket er din garanti og sikkerhed for, at forskrifterne overholdes. Samtidig kan du være sikker på, at vi ikke begynder at udskifte noget, uden vi har aftalt det på forhånd eller telefonisk, efter vi har opdaget en uregelmæssighed eller defekt.

Når din bil er til serviceeftersyn kan vi tilbyde lånebil

​Når du afleverer din bil til serviceeftersyn, reparation eller klargøring til syn, så kan vi naturligvis tilbyde dig en lånebil imens. Derved kan du fortsat passe dit arbejde eller andre daglige gøremål, mens vi har din bil hos os.

Du kan kontakte Tønning Auto ApS på telefon 75 75 16 50, men du kan også skrive til os på auto@tonningauto.dk, når du får brug for et serviceeftersyn med eller uden klargøring til syn. Du kan også ringe, hvis du har spørgsmål til vore priser eller blot vil vide mere. Kontakt os allerede i dag.

Alt i automekanik

Som kunde hos Tønning Auto får du altid den bedste service, vi kan tilbyde.

Vi klarer alt fra dækskift til air condition og den helt store reparation af din bil. Naturligvis bruger vi altid reservedele af original kvalitet, så du hurtigt og sikkert kommer kørende igen.

Er du nysgerrig efter hvad vi kan gøre for dig? Så ring i dag og få en uforpligtende snak på 75 75 16 50 og hør mere.